måndag 29 november 2010

Första advent!

Före och efter på en av våra innedörrar. Vi beslutade till sist att måla de själva. Mest för att jag ville få det gjort NU=)


Bara lugn, snögubben kommer att få halsduk och mössa vad det lider!


En lite mindre och mycket sötare snögubbe!


Försöker göra kamerasmilet bakom nappen.

Jag tillhör de som tycker det är jättemysigt med snö!! Julstämningen har börjat infinna sig på gamla vägen och vi slås varje dag över hur bra vi trivs i vårt gamla hus=) Ikväll blir det adventsfika med föräldrargruppen. Axel går numera på dagis själv. Det är tur att det inte är jag som lämnar honom, för det hade liksom inte blivit någon lämning då....alls, om ni förstår vad jag menar. Han blir ledsen så fort Lalle och han kommer in på dagiset. Idag ringde en fröken en kvart senare och sa att han hade gått från hennes knä själv fram till tågbanan och börjat leka. Det var så skönt att höra. Lille gossen börjar bli stor.
I helgen har vi varit på julmarknad på slottet, varit på farfars fina begravning, Lalle har hämtat hem ett gammalt klädskåp och en gammal ekskänk (bilder kommer senare). Sen har morfar, maggan, morbror och moster kommit med flyttgröt. Sen har det blivit en hel del bus i snön och uppbyggnad av snögubbe och snölyckta.
Hoppas ni har det bra i snön!!

4 kommentarer:

 1. Den stora snögubben heter Shaquille. /Pappa

  SvaraRadera
 2. Såå fin dörren blev! Det är ju så fint med spets oxå.. Kram Tilda

  SvaraRadera
 3. Underbart att vara hemma på flyttgröt! Vi ses snart igen, då blir det julafirande. Då hoppas jag att jag kan göra en snögubbe med Axelman. KRAM moster

  Ps. Hälsa Axel, BÖ!

  SvaraRadera
 4. Det var mysigt att hälsa på med flyttgröt, och nu börjar det bli ordning och reda (jag råkar gilla det stuket)och fint i ert hus.
  Krama Axel med ett BÖ! och en knyck på nacken.
  Kram morfar.

  SvaraRadera