tisdag 25 maj 2010

Mer kalas och mer paket!


Vi har haft ett kalas till för axelman. Massor med fina paket såklart=) Kastruller till att laga mat på sin spis, en jättenalle som han älskar och världens finaste barnbok som gudmor har både skrivit och ritat själv. Tack underbara du!




Jag gissar på att detta kommer att bli Axels favoritbok (näst efter de vilda trillingarna förstås=)

Här är några av gästerna:


GUDMOR!

MAGGAN!

FARFAR!

För övrigt njuter vi äntligen av sommaren vilket innebär massor av arbete i trädgården. För Lalles och min del handlar det om plantering, gräsklippning och planering. För Axels del innebär det utspridande av sten till gräsmattan, dricka ur vattenslangen och äta jord. Vi har alla olika prioriteringar. Häromdagen fick Axel ett paket på posten, en helt underbar body som han ska ha på alla sommarens saftkalas!


Från moster=)

Glad sommar på er. Och ät massor av kanelbullar!


4 kommentarer:

  1. Tänk på att Linda en dag kommer att vara en känd författare och fotograf ! Vilken ära att ha henne som dotter

    SvaraRadera
  2. Vilket underbart inlägg. Tack för fina rader! Fast, finast (Axel) ska finast ha! Puss, moster

    SvaraRadera
  3. Åh vilken fin bok, jäklar vad duktig gudmor Axel har! :-)
    Kram Ida och Lucas

    SvaraRadera
  4. Hejsan! Jag undrar om du vet var man kan få tag på boken "De vilda trillingarna"? Eller vet du författare/förlag så skulle det också vara till stor hjälp :):) Hade den när jag var liten, jag älskade den och skulle verkligen vilja få tag på ett exemplar. Hittar den tyvärr inte på någon nätbokhandel.. :( Svara gärna till mailadress emmet.93@hotmail.com MVH Emelie :)

    SvaraRadera